Pozorovací sada pro děti (2,6x/4,5x) V-09170

Neohodnoceno
Značka: Verkgroup
399 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Praktická sada pro malé badatele nebo začínající entomology obsahuje nádobu s čočkami s 2,6x a 4,5x zvětšením, řemínek na nádobu, pinzetou, lapač hmyzu a malého pavoučka.

Detailní informace

Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Široký sortiment
Široký sortiment
zboží pro všechny
Výhodné poštovné
Výhodné poštovné
možnost dopravy zdarma
Vysoká kvalita
Vysoká kvalita
nabízených produktů

Detailní popis produktu

Praktická sada pro malé badatele nebo začínající entomology.

Badatelská sada obsahuje uzavíratelnou nádobu, která je průhledná a je opatřená dvěma čočkami se zvětšením 2,6x a 4,5x. Do této nádoby lze umístit různé druhy brouků, motýlů, pozorovat strukturu kamenů, kůry stromů nebo listy. Vše lze pozorovat velmi zblízka a spatřit tak detaily mikrosvěta, které nejsou viditelné pouhým okem.

Práce s nádobou je velice jednouduchá, otevřením horního víka umístíte do nádoby objekt, který lze prozorovat čočkou umístěnou na horním víku nebo na boku (2,6x a 4,5x zvětšení). Víko je perforované, tedy v nádobě dochází k neustálé cirkulaci vzduchu. Nádobu je velmi lehká, lze ji nosit na řemínku na rameni nebo na krku.

Sada dále obsahuje lapač hmyzu, který umožňuje odchytit hmyz do pozorovací nádoby aniž by došlo k bodnutí nebo kousnutí. Odchyt lapačem je jednodušší a bezpečnější než holýma rukama. Dále v sadě najdete plastovou pinzetu, která má široké čelisti s jemnými zářezy. Ty zabrání nechtěnému poškození hmyzu. Dále pak malou hračku v podobě plastového pavoučka.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pro děti
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.187 kg
Zvětšení: 2x - 5x
Velikost čočky (mm): do 60
Osvětlení: bez osvětlení
Zvětšení lupy: 2,6x / 4,5x
Rozměry (cm): 14 x 6 x 10,5
Velikost čočky (mm): 37 / 37